På fredag blir det FEMINIGHT♀

feminight poster

♀FINASTE FEMINISTER♀

Fredagen den 12e september är det återigen dags för en kväll av fett systerskapande, dans, konst och musik. Feminight intar Cyklopen! Två dagar innan valet ska vi mötas och lyssna till musik och poesi tillsammans. Alla akter har en gemensam nämnare: de är av och med endast quinnor. Detta för att ge tjejer och kvinnor ett utrymme där de kan ta plats utan att känna sig eller bli överkörda av män. Alla är dock välkomna att lyssna.
Vi vill också börja bygga upp ett starkt kvinnligt nätverk i den nuvarande men framför allt kommande konst- teater- och musikscenen i Stockholm, där tjejer bemöter och praktiserar systerskap och hjälper varandra igenom den manligt dominerade scenvärlden.

Under kvällen kommer allt överskott gå till Systerjouren Somaya, en tjejjoursverksamhet med jourtelefon, besöksmottagning och skyddat boende.
Läs mer HÄR

 

♀MUSIK♀

ZARA LARSSON + DOLORES HAZE + BOSSSA + DJ DIVA + VAGINA DENTATA + YAMINETH + NATALI RAAD + PAVO REAL + ASTRID RISBERG, JANINE FELIX OCH SAUDA LUZZE

♀POESI♀

ATHENA FARROKHZAD

Inträde: 40 kr
Tid: 18.00 – 23.00

Välkomna!
♀♀♀VI SES♀♀♀

Läs mer om kvällens artister HÄR

Eventet på FB hittar du HÄR