1 maj med Cyklopen & Brand

Pandemi, krig och krigshets, rovdrift och trött nationalism. Kapitalister som sätter pris på allt, men inte vet värdet på någonting.

Vi befinner oss i en situation som gör att vi mer än någonsin behöver en framtid värd att tro på. Samtidigt ser vi konturerna av den varje gång som människor kommer samman för att skapa en levbar värld. På arbetsplatsen, på skolan, i kvarteret. I kris och i vardag. Vi behöver platser som kan bära våra drömmar, vi behöver kampen och vi behöver varandra!

Därför gläder vi oss åt att vi efter två års uppehåll kunna bjuda in till 1 maj-fest i Högdalen. Som vi har saknat att ses! Under kvällen ser ni tre otroliga liveakter, men också spretiga dj’s, värmande eldtunnor och magiska överraskningar. Dessutom invigs en ny discokula! Som alltid görs festen tillsammans med tidningen Brand, vars rykande nya nummer släpps på plats.

LIVE:
→ Sara Parkman & Hampus Norén
Sara är violinist, kompositör och folkmusiker. Hampus är hennes medproducent och tillsammans har de släppt flera hyllade album. Räkna med smakprov från kommande skivan och att ni blir rörda till tårar, fulla i skratt och peppade med kampvilja. Musik som går dit det känns!

→ Los Luchitos Orkester
Visste ni att Stockholm har fått en alldeles egen cumbia-orkester? Denna ensemble består av hela 11 (!) musiker som både framför egenskrivna alster och tolkningar av cumbia-legenden Lucho Bermudez. Det kommer bli svettigt, trångt och alldeles underbart!

→ Formatia 127
Elektronisk manele från Skärholmen! Denna dynamiska duo har skapat sitt egna sound med stark inspiration från den romska klubbmusiken i Rumänien och på Balkan. Tunga beats till liveblås – kan det bli bättre?

DJ’s
→ xx lovina
→ julia pugsi
→ rå
→ amanda liljegren
→ p-drum
→ el off

Kom hungriga! Food truck finns på plats under hela kvällen.

Inträde: 60 kr, eller 120 kr med tidning
Föranmälan krävs!
Skriv upp dig här: https://forms.gle/VEE7Yduk1wHjUWe79

Vi ses efter demonstrationerna!