Releasespelning med Speedway 

Releasefest för Speedways nya EP ’Paradise’ på Revelation Records.

• SPEEDWAY
Som om releasespelning inte vore nog är detta första spelningen på hemmaplan för Speedway sedan 2019. Det är till och med första i Stockholm sedan de släppte någon musik över huvud taget. Inget man vill missa med andra ord!
• SIDESTEP
Bandet som dyrkas av inbitna moshers och likaså tonårspunks. Nyss hemkomna från sin första europaturné och med sprillans nya EP:n ”Control Society” i bagaget. Göteborg hardcore on the rise!• BULLS SHITT
Resultatet av en ungersk grottmans innersta frustrationer. Purfärska sjuan ”This Is… Bulls Shitt” är ute nu via Quarantined och låter ungefär som att en missil träffat dig rakt i trumhinnan, fast på ett bra sätt liksom.
• FEELS LIKE HEAVEN
Första spelningen. Hardcore med en rejäl nypa emo, framfört av medlemmar från Speedway, Blood Sermon och Settlement. Första EP:n ute nu via Svensk Hardcorekultur.

• LÖRDAG 6 AUGUSTI
• 18:00
• 100:- SWISH I DÖRREN
• GRATIS INTRÄDE UNDER 20 ÅR