QUEERT BOKKAFÉ!

Välkommen på QUEERT BOKCAFÉ!

11 september — 18:30-20:30 — CYKLOPEN

Upplägget för Queert bokkafé börjar ta form och höstens träffar kommer att följa samma struktur varje gång enligt följande schema:

18:30 Välkommen + namn/pronomenrunda “incheckning” (ca 15 min) 18:45 Förplanerad aktivitet (ca 45 min) tex speed reading 19:30 Paus (ca 10 min) 19:40 Fortsättning eller annan aktivitet (ca 40 min) tex bokcirkel 20:20 Hejdå “Utcheckning” (ca 10 min) 20:30 SLUT

Det kommer finnas möjlighet att fika te/kaffe och mackor till självkostnadspris, ta med matlåda om du vill!

OM QUEERT BOKCAFÉ: Queert bokkafé är ganska nytt och än ej helt definierat. Vi har hittat ett format och en struktur som funkar bra, men innehållet vid varje tillfälle gör vi tillsammans. Nytt för hösten är att vi vill erbjuda möjlighet att ha en bokcirkel. Tanken med bokkaféet är att kunna komma hit och hänga i ett hörn med en bok, träffa andra queers och ett utrymme för att diskutera kultur för den som önskar. Kanske också något mer, eller annat.

HAR EN IDÉ PÅ NÅGOT DU VILL GÖRA MED OSS, ELLER VILL HJÄLPA TILL? Hör av dig till Cyklopen så får du tag i oss! Kan t.ex. vara mer diktläsning, högläsning, ett performance, någon diskussion eller workshop du vill ha, miniutställning, bokcirkel om sjöhästar, etc. Inga idéer är dumma. Vi kan även ta hjälp med arrangemang, matlagning, eller vad än du är bra på.

RULLSTOLSTILLGÄNGLIGHET: Vi har hiss för att komma upp i biblioteket. Från Högdalen till huset är det bara vanlig väg, man behöver inte gå trappan ner till vägen vid spåret utan man bara fortsätter på parallellgatan.