BYGGLOV!

Efter vad som känns som en evighet av tjafs, fram och tillbaka med ett oändligt antal byråkrater, kan vi nu äntligen säga att vi faktiskt har bygglovet i våra händer! Den infernaliska vägen vi de senaste månaderna(!!) har jiddrat om kommer nu slutligen inte att behöva byggas, i alla fall inte på ett sådant sätt att det kan kosta oss hela vår budget plus lite till. En vanlig, schyst liten grusväg, ska vi så klart ha men det är en helt annan femma. Marken är även den vår (att hyra såklart) , det lilla som är kvar att fixa är några detaljer med bygganmälan (alltså den process i vilken byggritningarna ses över av bla konstruktör, brandkonsult mfl) men det behöver dock inte hindra oss från att redan nu börja bygga.
Och det är här ni, kära vänner, kommer in i bilden. Alla ni som har väntat på att få komma till oss med hammare och sågar i högsta hugg, alla ni som, precis som vi, har längtat efter att det äntligen ska börja hända något spännande och oförutsägbart i vår hemstad. För nu behöver vi bli flera, inte bara som rent fysiskt bygger utan även arbetet runt att dra in pengar, göra upp byggplaner, köpa in billigt materiell, dra el, men också såklart att skyffla sand, gräva gropar, bygga väg, resa väggar och måla tak. Allt, allt, allt ska nu göras. Så tveka inte, kära vänner, kom på ett möte!
Redan nu på måndag drar vi igång för fullt, vi ses utanför kafe string (vid nytorget) KL 18:00 för att smida planer! Om man är förhindrad, maila oss efter måndag så vet du när nästa möte är, eller håll dig i alla fall uppdaterad här på bloggen, och följ för guds skull ”Huset Cyklopen” på facebook.
Alla ska med och när vi säger det så menar vi det, kom: var inte rädd, tillsammans ska vi skaka om den här stan som aldrig förr.

/Kulturkampanjen