Bygghelg på gång

Helgen den 3:e och 4:e September styr vi upp arbetsdagar för alla som vill hjälpa till att bygga Cyklopen.  I nu läget har vi grävt upp det mesta för grunden, men alla markarbeten är inte klara – det fattas vattenledningar och dräneringsledningar, vilka måste grävas ner runt om huset.  Vi jobbar också med att anlägga en infart till hustomten och med omhändertagning av stora stenar som orsakar problem för grunden.

Som alltid, krävs inga förkunskaper, däremot är det bra att tänka på vad man ska ha med sig om man ska in och jobba med Cyklopen.  Tänk på att: klä dig efter vädret, ta med vattenflaska och frukt och ta med egna handskar om du har.  Verktygsmässigt jobbar vi denna helg främst med spade och skottkärra, grävskopa, samt bobcat.  Vi har också användning för snurrlaser, motorsåg, och en kraftig slagborrmaskin.  Om det är någon som har tillgång till sånna prylar (spade och skottkärra har vi), hör av er gärna till [email protected].  Andra frågor och allmän information hänvisas till: [email protected].

Vi kommer att hålla på från 10:00 på morgonen till 20:00 på kvällen.  Det är drop-in som gäller som vanligt: man dyker upp när man vill och så går man när man blir trött.  Kom tidigt och stanna länge, tillsammans bygger vi vår egen kulturverkstad!!

Ses då!