Introducing: ”Eftermiddagsbygg!”

Nu rullar arbetet på bra som fan här ute i Högdalen.  Det är till och med så bra att vi inte längre kan hålla oss borta under veckodagarna.  Yes, that’s right.  Vi lanserar nu ett koncept som vi kallar ”Eftermiddagsbygg!” och det är som en vanlig Byggdag på Cyklopen förutom två saker.

Sak nummer ett, det är att vi börjar senare än vanlig.  Tidigast 12.  Notera att tiderna som gäller kommer alltid att stå på kalendern och under ”Upcoming Events.”  Och var inte för blyg att trycka på den lilla oranga RRS knappen om man vill att datorn själv ska börja tala om för dig när det är dags att ta sig till Cyklopen.

Sak nummer två, det är att vi vill att folk ska försöka anmäla sig när de kommer.  För grejen är den att det är svårt att planera arbetet när man har ingen aning hur många som kan tänkas dyka upp.  Det ingår i konceptet ”Eftermiddagsbygg!” att vi samlar oss kring några få mindre uppgifter, till skillnad från Bygghelger och grejer där vi ba kör raka rör som fan och vill gärna att man tar med hela sin släkt.  Så det är liksom okej att vi är bara några stycken ibland, för det är också viktigt för oss att kunna jobba på tillsammans i lung och ro.  Kom när du är riktigt sugen, och så jobbar vi lite, på eftermiddagen.

Att tänka på när man ska komma till Cyklopen för att jobba:  Ta med vattenflaska, frukt, handskar.  Klä dig efter vädret och tänk på att man kan bli smutsig på Cyklopen.

Ses snart!