Byggstart!

Nästa måndag, den fjärde, startar kapitel två (tre, tusen eller x) i byggandet. Oavsett så startar ett heltidsbyggande, som är tänkt att fortsätta över hela sommaren. Byggmaterial är på plats, ett schema under konstruktion och lunch beställd över juni och augusti. Med risk för att återupprepa oss, så är det här är ett försök att kort skriva fram hur planerna ser ut och vad som behövs för att detta ska kunna genomföras.

Schemat görs med tanken att kontinuitet ska garanteras, alltså så att det ska finnas personer där som har en lite mer överblicklig koll och kan ta emot personer och berätta om hur planerna för dagen ser ut. Dessutom så görs det för att ingen ska behöva komma dit och märka att den är ensam, det är ju liksom bättre om alla får bada.

Men som det ser ut nu verkar det som att vi kan fylla hela sommaren, även om det fortfarande finns flera luckor. Så om du har en vecka eller ett par dagar över i juni, juli eller augusti så maila gärna [email protected]. För att vara med krävs inga förkunskaper alls, processen är ju utformad som en lång workshop så kunskaperna skaffar vi tillsammans.

Självklart kommer byggandet också vara öppet för alla att komma dit helt spontant, när som helst. Som det ser ut nu kommer byggandet hållas igång måndag till fredag, men det kan bli helger också (kan du bara helger så hojta gärna om detta, så går det säkert att styra upp om många skulle vara intresserade)

Just nu är vi i stort behov av någon som kan VVS. Råkar du kunna, eller känner någon som kan, så maila gärna till adressen ovan.

Vi ses!