Bygget igång och kunskaper vi behöver

Sommarbyggandet är igång sedan en och en halv vecka. Huset växer och tar form, solen glittrar i trädkronorna och och det svetsas och monteras. Det är faktiskt alldeles fantastiskt.

Men det finns alltid ett behov av att bli fler, så kom gärna förbi om du har en dag över eller hör av dig och skriv upp dig på en hel vecka.

Varje morgon vid halv tio så beställs det lunch, men detta har vi bara lyckats styra upp under juni och i augusti. Så skulle du eller ditt crew på något sätt vilja laga mat till bygglaget under juli, eller ett par dagar där, så hojta gärna. Denna kan lagas över öppen eld på plats, i din förortslägenhet eller i storköket där du jobbar etc. Mejla [email protected] eller skriv till oss på facebook om detta skulle vara intressant.

Dessutom behöver vi folk som kan VVS och att svetsa! Detta är liksom flaskhalsar vilka måste passeras så om du kan eller någon så hojta till oss!

Förhoppningsvis kommer bilder upp snart på hur långt vi kommit, men det fetaste är att se det på plats. Kom förbi och check it up!

Hjärta,
4 ever förändrandes Cyklopen.