Bilder från bygget i augusti

Vi har spenderat all tid åt att bygga och därför inte hunnit blogga, men här kommer bilder från den förra veckans byggande av Cyklopen. Byggandet kommer att fortsätta i samma rasande takt i ungefär en månad till och vi är som vanligt i behov av ett handtag. Har du möjlighet att komma och hjälpa oss så dra iväg ett mail till [email protected] och märk mailet ”Byggaktivist”.

Har du inte möjlighet att bygga men gärna vill stödja den fria kulturen (alltså Cyklopen) så ber vi att få påminna om insamlingen vi har igång för att köpa byggmaterial med. All info du behöver finns här http://cyklopen.se

Image

ImageImageImageImageImageImageImageImageImage

Våra vänner på den eminenta gatukonstsidan gatukonst.se har skickat en representant som byggde med oss under en vecka, dessutom hade han en kamera med sig och tog fina bilder som du kan se här

Det ryktas om en taklagsfest som också blir en avslutningsfest för byggsommaren. Skriv upp fredagen den 7e september i din kalender för säkerhets skull och kolla in bloggen då och då…