Fler frågor och en bild

Vi ligger fortfarande före i planeringen, vilket är helt fett. Men vi riskerar tyvärr att hamna långt efter, om vi inte får ihop fler personer till de två sista veckorna i augusti. Vet du nu att du skulle kunna någon av dessa veckor, eller ett par dagar, så maila oss jättegärna!

Skulle du ha lust att ordna en fest där cashen går till huset? Eller en uppläsning? Eller har du helt andra idéer? Vi är (tyvärr) i ett stort behov pengar, och alla ideer välkomnas stort. Vi är nu uppe i nästan 20000 genom kampanjen, vilket ju är riktigt coolt, men hoppas och tror att vi kan få ihop allesamman.

För denna kampanj ska det snart göras en kortare film om Cyklopen. Har du videomaterial från något av husen? Isf vore det fantastiskt om du hojtade till oss.

 

Surfade precis runt på nätet och hittade ”en hyllningsmålning till Cyklopen” på http://risigast.blogspot.se/. Blev både imponerade, peppade och rörda!

Image