Kalas ikväll, detta firar vi

Sommarbyggandet börjar närma sig slutet. Vi kommer snart beskriva hur sommaren varit och hur framtiden kommer se ut, men just nu kan vi bara glädja oss åt att det gått snabbare än tänkt och att huset verkligen tagit form i gläntan. Helt kort är det pengar som saknas från att vi färdigställer huset redan nu, men vi väljer att se det positivt och tänker att det kan ge fler personer att vara delaktiga i processen.

Ikväll kommer vi fira att huset kommit så långt, och det blir grill och en färgglad bar till tonerna av calypso & soca. Det händer ju en hel massa saker i Högdalen idag, så kom jättegärna förbi och bara säg hej.

Bland annat så håller Musketörerna seminarier, utställningar och fest, på Rågsveds folkets hus och vid Perssons betong, ett stenkast från huset:
http://www.facebook.com/#!/events/415573601812028/

Dessutom håller Linje 19-baserade kulturföreningen Zeppelinaren fest precis i närheten, och överskottet där går till uppbyggnaden av huset:
http://www.facebook.com/#!/events/294071007367719/

Sa någon något om att förorten skulle vara död?