Möbelsnickarworkshop 4 maj, 10.00

När Stockholm privatiseras behöver vi experimentera och träna på gemensamma praktiker. När allting säljs ut måste vi skapa rum som aldrig blir till salu.

Möbelsnickarworkshopen är en smygstart på Stadskampsveckan, och ett och ett sätt att göra Cyklopen mer redo för kommande år av stadskamp/allmänningsskapande/experimenterande/motstånd/d.i.t & d.i.y-kultur.

Lone och Malin som är utbildade möbelsnickare kommer att hålla i workshopen, och oavsett hur många vi blir ses det till att alla får utrymme. Tanken är att skapa ett tillfälle att under de roligaste och snällaste av former ha en dag för att lära känna platsen, huset och människorna som hänger där.

Eftersom vi ska köpa in material och se till att det finns verktyg får du väldigt gärna osa att du kommer genom att skicka ett mail till [email protected]. Men det fungerar också bra att bara dyka upp.

Från klockan fyra, eller när vi känner oss klara med möbelsnickeriet, kommer vi återigen ta fram grillarna och prova Cyklopens nya ljudsystem. Mer info om festligheterna kommer snart.

♥ ♥ ♥

Möbelsnickarworkshoppen är en del av Stadskampsveckan 2013.
http://alltatalla.com/allmant/oppen-inbjudan-till-stadskampsveckan-6-12-maj-2013