Kom och bygg

Denna vecka fortsätter vi montera fasad, och vi har därför hyrt en lift. Liften kostar oss 3000 kronor varje dag, plus ett par hundra för verktyg. Det optimala för att göra detta är att vara minst sju på plats, och idag var vi bara två. Så: har du möjlighet denna vecka, kom förbi och bygg! Vi startar klockan 09.00 varje dag och håller på till 17.0o.

Överhuvudtaget är vi för få hela sommaren. Så har du någon gång tänkt komma men t. ex. undrat om det behövs så är svaret värsta ja:et. Vi klarar bara det här om vi är många. Det går att bara dyka upp, men vi har sagt att vi ska vara minst tre på plats varje dag. Så det allra bästa är om du mailar oss i förväg och säger vilken vecka du kan.  Dyker en upp på morgonen så beställs också gratis lunch.

Och än en gång: Det behövs inga förkunskaper. Bygget är utformat så att vi ska klara det här tillsammans, och vi skaffar oss också den kunskap vi inte har tillsammans eftersom.

Men först och främst gäller denna vecka och nästa. Har du tid? Maila oss och kom förbi. Du kommer tacka dig själv nästa vinter.

Hjärta,
Cyklopen.