Onsdagspuben: Mer ljus!

Veckans arbetslag har den här veckan döpt onsdagspuben till: Onsdagspuben: Mer ljus!
”Mer ljus” var Goethes* sista ord och vi har valt det för att fira brutna färger, regnbågar, lila skyar och betongen. Och för att den här staden ofta är så jävla skitgrå.Onsdagspuben är varje vecka men eftersom det finns så mycket att fira den här onsdagen kommer det finnas romdrinkar och en grill som serverar veganska grillspett och potatissallad. Finaste Masskultur kommer spela sina finaste låtar. Vi smäller upp ett bokbytarbord där du kan byta bort bra böcker du redan läst mot nya du inte läst (men en måste inte lämna en bok för att få ta en).

Nej till: Citycon-rosa, SD-Brunt, galleria-genomskinligt, bokaffärer utan böcker typ eller hopplöst dyra såna-färgen och privatiseringshetsmönstret.

Som vanligt börjar det när bygget är klart, alltså klockan fem och håller på tills det är dags att gå hem.