QUEERS BYGGER!

Ett välkommet initiativ från Anarcho Pride:

På tisdag 11 juni bygger vi från 9-17. Kulturkampanjen och alla som vill komma och bygga är där varje vardag 9-17 och helger från 10. Just den här tisdagen är vi också några där från Anarchopride under hela dagen och vi hoppas massa fler queers vill joina! Vi får intro av personer från Kulturkampanjen som kommer visa vad det är som ska fixas just den dan. Du behöver inte kunna nåt om att bygga innan eller veta något speciellt. Bara hitta dit så välkomnar vi dig och så bygger vi ihop!

Hör gärna av dig, antingen till Cyklopen eller Anarchopride, så att vi vet att du kommer men det går även bra att bara komma förbi. Kommer du kl 10 så beställer Cyklopen lunch åt dig.

CYKLOPEN!
Det första kulturhuset Cyklopen byggdes 2007 av föreningen Kulturkampanjen, men brändes ner av nazister 2008. Nu återuppstår Cyklopen (2.0 kan en liksom säga)! Bygget startades 2011 och nya Cyklopen blir också i Högdalen som de första. Cyklopen beräknas bli klar i slutet på sommaren 2013, så det är sista rycken och krafttagen som behövs nu för att få ihop huset.

När det sedan blir klart kan en göra allt möjligt anti-kapitalistiskt, icke-hierarkiskt & schysst där. Så kom alla queeranarkister och transfeminister så drar vi dit och bygger tillsammans!

Det ligger i Högdalen, på hemsidan ser du hur du hittar hit:http://cyklopen.se/