Sista rycket

Det arbetas för fullt i gläntan. Huset ska bli så klart som möjligt, och dessutom så ska det ju bli fint inför invigningen på lördag. Vi är där (åtminstone) mellan nio och nio hela veckan, och det är bara att dyka upp. Förutom att sätta upp en brandtrappa, en massa småfix, montera dörrar, bli klar med elen, en massa pappersarbete och gjuta en ingång så är det alltså annat jobb som kan göras. För att det ska bli festligare.

Det kan snickras och målas möbler, göras barer, göra det fint, ordna utescenen, kojor, installationer och pyntas. Har du saker över som du tror kan komma till användning på lördag? Maila oss.

AKUT: Är du SNICKARE eller ELEKTRIKER? Vi behöver isf din hjälp extra mycket FÖR ATT BLI KLARA. Kom bara förbi, dag eller kväll, och folk på plats som kan säga vad som behöver göras.

En av grundtankarna med huset är att utmana gränsen mellan arrangör och besökare, det handlar alltså inte om att komma och bli serverad något klart utan allting som händer gör vi tillsammans. Det kan handla om något sådant som att alla ska ta ansvar för stämningen, men i det här fallet finns också en massa konkreta saker att fixa med.

Kom gärna förbi, för det är också himla roligt!

<3 <3 <3