Läsgrupp med Quuer Killjoys

Tisdag 22a november klockan 19 startar gruppen Quuer Killjoys läsgrupp på Cyklopen.

******<3<3<3<3<3<3********

Hej!
Queer killjoys är queeranarkistiska glädjedödare som vill döda rasistisk, sexistisk, queerfobisk och ålderistisk lycka. Därför vill vi tillsammans med er fundera på vad queeranarkism kan betyda.

Kom och läs queeranarkistiska texter! Den queeranarkistiska läsgruppen är öppen för alla som vill läsa queerfeministiska texter och prata om dem tillsammans.

Vi tänkte börja med att läsa en del av fanzinet The Queerest Insurrection. (Sidan 1-7) som finns att ladda ner som pdf här: http://zinelibrary.info/files/Queerest%20Final_0.pdf

Det kan kanske kännas läskigt att ses och prata texter (och att språket och texten kanske innehåller begrepp, som känns nya/svåra) men vi tänker och hoppas att vi tillsammans kan försöka skapa en stämning där en inte behöver kunna en massa innan för att vara med. Tillsammans kanske vi kan försöka prata om vad texten handlar om och hur vi kan förstå den.

Och med tillåtande stämning menar vi också att en försöker tänka på sina privilegier (som tex kan handla om klass/cis/vithet/heterosexualitet/funktionalitet/ålder), och tänker på hur mkt plats en är bekväm att ta och hur mycket plats en lämnar åt andra osv.

Lokalen är tillgänglig för den som har rullstol, Tyvärr är det några meter mellan huset och cykelvägen som inte är asfalterad och som därför kan vara svårrullad. Skicka ett mail till oss så löser vi det tillsammans.

Puss&Kram

[email protected]