Cyklopens Svarta Marknad

SWE: Nämen vad trevligt, dags för en återkommande marknad på Cyklopen. Tanken är att blanda söderorts-bor som säljer av gamla grejer, folk som gör hantverk, konstnärer, böcker och allt möjligt. Sen kanske någon gatumusikant spelar lite musik, graffitimålarna bygger upp sin vägg, vi kanske drar igång grillen. Första lördagen varje månad!
———
ENG: How nice, time for a monthly market at Cyklopen. We want to mix locals selling their used junk with people making crafts, artists, books and what not. Who knows, maybe a street musician shows up to play some music, the graffiti writers rebuild their wall, we might even get the grill going. First saturday every month!

affisch marknad web
Kom till Cyklopens Svarta Marknad och sälj dina begagnade prylar, hantverk eller konst. Eller kom dit för att fynda, fika eller bara för att titta på huset och människorna. Den första lördagen varje månad mellan kl 11.00 – 16.00

Världspremiär 5 april 2014 kl 11.00 – 16.00

Vill du sälja grejer? Maila [email protected], så kan vi planera. Eller kom till Cyklopen från kl 09.30 och ta med eget bord. Pris: 100 kr per bord eller väggplats.

Musiker, artister eller andra som uppträder bjuds på fika och allt som läggs i deras hatt.