Solidaritetsmåndag – för de i Malmö

Efter helgens nazistiska attack i Malmö mot fyra kamrater som var ute och manifesterade för kvinnors rättigheter på internationella kvinnodagen kommer vi på Cyklopens Solidaritetsmåndag att fokusera på detta. Risken är överhängande att våldsverkarna kommer intensifiera sina attacker ju närmre valet lider. Rättsväsendet har visat gång efter annan hur ovilliga de är att skydda människor, samt att fälla förövarna när de väl grips. Hur kan vi hindra att nazister och fascister gör anspråk på våra offentliga rum? Hur skyddar vi oss mot dessa attacker, och utan att låta oss tystas? Vi har en öppen diskussion och utbyte av erfarenheter.

malmofyran

Allt överskott denna kväll går oavkortat som stöd till de drabbade.

Övervåningen på Kulturhuset Cyklopen i Högdalen
18:00 -24:00
Vegetarisk mat kommer i vanlig ordning att serveras