Onsdagspuben: inofficiell smygpremiär #apriloffensiven

APRILOFFENSIVEN

 

 

 

 

 

ONSDAGSPUBEN 2 APRIL blir den inofficiella smygpremiären av Apriloffensiven*
Det spelas HIP HOP, KAMPSÅNGER och WRITERS ANTHEMS.

När? 17.00 – 22.00
Vart? I boxen /2a våningen
Käk? PASTA MED SVAMPSÅS

Papper att skissa på kommer att finnas och kanske även graffitifilm.

*Apriloffensiven är en årligt återkommande gatukonst- och graffitioffensiv då både rutinerade och nyblivna gatukonstnärer ger sig ut i det offentliga rummet och lämnar spår efter sig. Dessa spår består i allt från stora färgmålningar, installationer, gerillaodlingar, tags, budskap, virkningar och allt däremellan. På instagram dokumenteras verken under hashtagen #apriloffensiven och hamnar på något sätt sedan på apriloffensivens websida, länk finns HÄR , där det också finns två Apriloffensiven-mixtapes med shout outs från en rad olika artister, konstnärer och Cyklopen.