Discoteca börjar 2 timmar senare än sagt från början

discoteka_stor

 

Discoteca är en heldag i form av en stödfestival för EU-migranterna imorgon lördag 26/7 med start kl 14.00 

OBS! ny starttid, det är alltså klockan 14 som gäller, inget annat!

 

OBS!!!! ENDAST FÖRANMÄLAN!!! Föranmälan är stängd

Vi samlas på Cyklopen för att i solidaritet och tillsammans med de hemlösa EU-migranterna samla in pengar till arbetet som HEM, Föreningen för hemlösa EU-migranter och volontärgruppen utför. Det blir en minifestival i dansens och kärlekens tecken från 14.00 på dagen till 03.00 på natten, där tunga klubbacts, fria musikanter, inspirerande performance och frestande grillmat bjuder in till en stor folkfest ni inte vill missa.

Läs mer om dagen HÄR

För solidaritet, jämlikhet och rättvisa, mot rasism.
¡No pasarán!