1-årskalas nu på lördag!

affisch-web

SWE (english below)
Det sägs att de första åren är de viktigaste i livet. De som danar din karaktär, bestämmer vem du ska vara och formar din framtid. Vårt första år var fyllt av magiska barnarkitekter, softishtisdagar, fångkamp och solidaritetsarbete, ändlösa möten och snabba beslut, EU-migranter som lämnats åt sitt öde och nya vänskaper bortom det förutsägbara, tung basgång, skramlig punk och förstås alla de fantastiska människor som gjort detta orimliga kulturhus till vad det är.

Cyklopen fyller ett år och vi firar med att fira varandra. Boka in datumet då vi jublar åt våra segrar och ryter åt våra fiender. Det kommer att sjungas sånger om den här kvällen.

LIVE:

Eftah 
Cirkuspunk  –> Kolla in dom HÄR

Matriarkatet 
Punkrock –> Kolla in dom HÄR

Charlie Murphys Law
Hiphop –> Kolla in dom HÄR

Slag från hjärtat
Reggae –> Kolla in dom HÄR

Oväder 
Digital hardcore –> Kolla in dom HÄR

Horw 
Noise

 

DJ:S:

Dj Kiljano
Dansmusik från hela världen –> Kolla in dom HÄR

Kizaa zaa
Dansmusik från söder om Sahara –> Kolla in dom HÄR

Dj Hannawho + O-swift
House, Hip Hop beats –> Kolla in henne HÄR

Hobbyrummet
Grime med mera –> Kolla in dom HÄR

Eventet på FB hittar du HÄR

Från klockan 19.00 är det 50:- inträde + 18 år

Från klockan 19.00 är det OBLIGATORISK FÖRANMÄLAN, föranmälan är stängd

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
ENG

They say that the early years are the most important. That they fashion your character, decide your traits and shape your future.Our first year was filled with Magical Child Architects, ”softishtisdagar”, solidarity work, endless meetings and hasty decisions, EU-migrants forgotten by society and unpredictable friendships, heavy bass, noisy punk and of course all the amazing people who made this improbable cultural center what it is. The Cyclops turns one year and we celebrate by celebrating each other. Book this date when we will honor our victories and howl in preparations of battles yet to come. Songs will be sung about this night.

You have to be on the list to get in to the party from 7PM, the list is now closed
Event on FB? Click HERE