SUF Nattkafé fredag 19/9

SUFcola

Nu när sommaren lider mot sitt slut och vi tvingas tillbaka till skolan och jobbet, eller in i arbetslöshet, är det extra viktigt med icke-kommersiella mötesplatser och gemenskaper. SUF Stockholm vill att Nattkafét ska tjäna som en nykter kväll av kravlöst häng, utan avgifter. Vi vill kunna umgås på våra egna villkor.

Temat är skolkamp, och därför kommer vi ha två föreläsare på plats som har erfarenhet inom området och som kommer prata om vad vi kan göra för att förbättra vår skolmiljö och vår studiesituation. Arvid från SUF Stockholm kommer prata om elevblockader och kampen på gymnasiet och Adam från Ockupera universitetet Stockholm kommer att prata om den svenska studentrörelsen.

19:00 slår vi upp portarna till cyklopen. Vi har öppet så länge vi orkar.