POMBO – livejazz på onsdagspuben

Pombo

Exakt, denna vecka har puben tema JAZZ! I samarbete med Stockholms jazzfestival kommer Pombo på besök.

Pombo betyder duva på portugisiska och är också namnet på en av Stockholms mest frispråkiga jazzgrupper. Pombo är faktiskt helt fria från censur när det gäller att spela jazz, tycka till och beröra sina lyssnare! Pombo är inte rädda för något eller någon och bjuder under sina liveframträdanden på mycket kärlek, stora känslosvall och musik med friktion. Här är jazzen mer ett sädesfält i sina årstiders växlingar än fast urberg. Varmt välkomna att ta del av Pombo på Kulturhuset Cyklopen.

Lista över medverkande:
Marie Hanssen Sjåvik – sång
Gus Loxbo – bas och såg
Felicia Nielsen – piano och brandstation
Anna Högberg – saxofon
Nils Wall – trummor

Onsdag 15/10: 17.00-22.00
Pombo spelar: 19.30
fri entré
åldersgräns 18 år
vegetarisk mat och dryck