Onsdagspuben – Reclaim your voice

Web_logga_Reclaim

Kulturreservatet/Teatermaskinen gästar stan från Bergslagen och bjuder in till en fyra dagars händelse av föreställningar, debatt, fest och aktioner.

Vi är stolta att få husera öppningsfesten för våra kulturhuskamrater med konsert av Kulturreservatets husband, performance och dans. Sicken onsdag det kommer bli, missa inte!

Som vanligt billigt veggokäk och cash only.

Onsdag 12/11
Öppet 17.00 – 22.00, precis som vanligt
18 år & medlem
gratis

RECLAIM YOUR VOICE!
Inbjudan från Kulturreservatet

Att uppstå på jorden med en röst som tillhör en själv. Födslorätten att använda den och låta den växa sig stark. Skrika, sprattla, bygga, sjunga eller stillsamt ge ifrån sig en vibration. Låta egna uttryck möta andras i dialektiska rytmer. Kan det vara detta som är kultur?
Det här är en inbjudan ur positionen att konst och kultur är allas att levas och upplevas, inte bara konsumeras eller läras att förstå. Att det är allas rätt att skapa värld och verklighet utifrån lust, behov och kreativitet. Ur olika kroppar, psyken, personligheter, viljor och erfarenheter. Som individer och som kollektiv. Lära sig saker tillsammans och av varandra. Göra det som varken efterfrågas av marknad eller experter. Skrika från köttet, andas fulla andetag.
Går det att skapa en arena där konst och kultur kan växa vild och ohämmad samtidigt som alla individuella röster får höras? Är det möjligt att avmagnetisera den kulturella makten och bryta upp förlegade strukturer? Vad händer när olika personer och grupper uttrycker sig från sin sanning, sin fantasi, sin glöd och sin lust? Hur vill du använda din kropp och din röst? Vad vill du ta tillbaka? Vad är möjligt att skapa tillsammans?

Vi från Kulturreservatet vet att många redan verkar för att befria den inkapslade kulturen och vi tror att ännu fler drömmer om det. Därför bjuder vi in till en fyra dagars händelse av föreställningar, debatt, fest och aktioner.

Låt oss tillsammans ta tillbaka konst, kultur och rätt till fullvärdig existens!

PROGRAM —–>Kan du hitta om du klickar HÄR

Och Teatermaskinens hemsida hittar du HÄR

FB-eventet, ja det e HÄR 

& ett annat hittar du HÄR