Presentation & pubhäng med aktivister från Belgrad ikväll 13/11

Belgrad
I början av oktober besökte folk från Cyklopen och Allt åt Alla stadskampsgruppen Ministry of Space och andra organisationer i Belgrad. Nu kommer Ministry if space till Stockholm. Som en del av deras ger vi en presentation på Cyklopen om Inex film.

INEX FILM

Inex film är ett kulturellt och socialt center, startat av bland andra Ministry of Space och nu drivet av flera olika konstnärliga och politiska grupper.

Läs mer om Inex film HÄR

MINISTRY OF FAME

Ministry of Space är ett aktivistkollektiv som grundades 2011. De jobbar med stadsplaneringsfrågor och utveckling i Belgrad och andra serbiska städer. De har bland annat sysslat med ockupationer, analys och tillgängliggörande av stadsplaner och stadsplaneringsfrågor, stöd till lokala serbiska grupper som arbetar med liknande saker, workshops och konstutställningar.
Läs mer HÄR

Efter presentationen blir det häng och musik till sent.
Mat och dryck går att köpa för en billig peng.

Ikväll torsdagen 13/11 kl. 19.00

Eventet på FB hittar du HÄR