Inte föranmält dig till Femtech?

Femtech

FEMTECH BJUDER IN TILL STÖDFEST OCH DANS

OCH HÄRJ OCH KÄRLEK FANTASTISKA

CYKLOPEN DEN 6 DECEMBER!

▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼

OBS! Man ska vara uppskriven på föranmälningslistan för att komma in. Den är nu stängd (stänger alltid 24 timmar innan)

▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼
Det började som en dröm för mer över ett år sedan – att revolutionera genom musik, dans, konst och feminism! I september arrangerades Femtech Festival med bl.a. Planningtorock och LOUISAHHH!!! på scen!

Femtech Festival är över för denna gång men det betyder inte att vi slutar kämpa och drömma. Under hösten har medlemmar i FEMTECH COLLECTIVE dykt upp på klubbar i Uppsala och nu har turen kommit till Stockholm! Vi bjuder in till årets fetaste stödfest med grymma Djs på scen, kom och dansa, peppa och njut med oss!

▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼

Läs mer om kvällen HÄR