Föranmälan stängd till Reggae Bonanza

reggea.jpg

SWE (Eng below)

För att vi ska orka med julen, mörkret, vintern och kylan så behöver vi ses och festa av oss till en massa gungig baktakt. Därför presenterar vi stolt Cyklopen Reggae Bonanza där det endast kommer att spelas en massa fet roots, reggae, ska, dub och dancehall. Två barer med DJs i båda och i vanlig ordning en bra Cyklopenstämning. Kom så trotsar vi vintern tillsammans. Facebook event HÄR

Arrangörer är Cyklopen och pengarna går till vinterns elräkningar och byggskulder.

Lördagen den 20e december
Kl 19.00 – 02.00
18 år + leg
60 kr inträde
Bara cash

OBS!!! Listan är stängd

ENGLISH:

CYKLOPEN REGGAE BONANZA 

For us to be able to live through the christmas, the darkness, the winter and the cold we need gather to party to back beat music. That is why we are proud to present Cyklopen Reggae Bonanza where there will be strictly roots, reggae, ska, dub and dancehall music. Two bars with DJs in both and as usual a nice Cyklopen atmosphere. Come and let’s defy the winter together. Facebook event, HERE

The organizers are Cyklopen and the proceedings will go to the winters electricity bills and debts from the construction of the house.

Saturday 20 of December
From 8 pm – 2 am
18 + ID (No papers? No problems! Email us att [email protected])
60 SEK at the door

Cash only

You have to sign in, the list closed friday at 7 pm