Onsdagspub-fångpub

Skeleton

Yes, snart öppnar huset för veckans onsdagspub, det blir årets första fångpub!

Denna dag blir onsdagspuben en pub till stöd för de kamrater som just nu är inlåsta eller har fått bötesstraff p g a politisk verksamhet.
När den utomparlamentariska vänstern såsom nu utsätts för hård repression, är det en nödvändighet att både ekonomiskt och socialt stödja de kamrater som blir drabbade. För att bygga en stark rörelse utan rädsla och splittring, så är det ett måste att solidariskt hjälpa sina kamrater. Ett slag mot en är ett slag mot alla!
Under kvällen kommer det finnas mat och dryck till försäljning, tung musik i högtalarna, och möjlighet att skriva brev och/eller ge bidrag till de kamrater som sitter fängslade. En kort introduktion till situationen för de som är utsatta kommer också hållas.

Intäkterna från matförsäljning och bidrag går till fängslade kamrater och böter. Intäkterna från dryckesförsäljningen går till Cyklopen som också behöver intäkter och stöd för att kunna fortsätta finnas.

Vegkäk & soft häng uppe i boxen/andra våningen

Öppet 17.00 – 22.00 (tidigast) som vanligt

VÄLKOMNA!