Tisdag 3/3 18:00: Blockupy Stödpub

Föreningen Allt åt Alla arrangerar ”Blockupy Stödpub” på Cyklopen

blockupy

Nu har nedräkningen satt igång för Blockupy 2015 och bussar väntar på att fyllas. Det är dags att skapa en bred mobilisering från Sverige till Blockupy Frankfurt 2015.

Kvällen kommer att innehålla praktisk information och filmvisning. Vi kommer också att få lyssna på presentationer från kamrater från Italien och Tyskland vars organisationer är del av Blockupys nätverk.

Den 18 mars ska vi ta över gatorna och torgen i Frankfurt, runtomkring den nya ECB-byggnaden och innerstaden tillsammans med tusentals människor från hela Europa. Vi ska i denna blockad hindra ECB att fira sig själva och avbryta deras normala arbetsdag. I år tror vi att aktionen kan få ett särskilt symboliskt värde i och med det förändrade politiska landskapet efter det grekiska valet och den skärpta konflikt det innebär mellan nedskärningspolitikens genomdrivare och motståndare. Inga fler åtstramningar i Europa!

För att komma till Blockupys hemsida:
https://blockupy.org/en/

Eventet på Facebook här.