11/3 Onsdagspub – Kärleksfilm

filmis

På Onsdagspuben den 11/3 blir det Film!
Utöver det ordinarie hänget med dryck, mat & snack.

Rojda Sekersöz kommer att presentera och visa sin nya kortfilm ”FAST” som går i temat KÄRLEK. ”FAST” visades i år på filmfestivalen i Göteborg, här kan ni läsa mer om ni inte orkar vänta till presentationen:

http://filmweb01.filmfestival.org/filmfestival/info/sv/festivalprogram/programentry?filmId=188011

Efter den spelar vi i Film och Skräpmatsgruppen (filmskräparna) Pedro Almodóvars film ”Tala med henne” (Hable con ella) som också går i samma tema, KÄRLEK.

Om du är frusen av dig rekommenderar vi dig att ta med en filt då vi kommer visa filmerna nere i ”salen”.

Kom till Cyklopen och ha filmkväll med oss!

Film och skräpmatsgruppen (Filmskräparna) är en nybildad grupp på Cyklopen som inriktar sig på att ha filmvisningar och i den mån det går laga/fixa dumpstrad mat till.
Vårt fokus är att visa independentfilmer som sällan visas på biografer, där vi kan göra plats för dessa filmskapares budskap som annars har en tendens att falla bort i sorlet av dom etablerade. Vi vill såklart ha sköna filmklassiker med tillhörande temakvällar där vi förutsättningslöst får möjligheten att bara samlas kring något fint och kul. Vi tar gärna emot önskemål och tips på vad vi kan visa och det du vill se. Vi kommer ha både matiné-och filmkvällar även ibland för våra små.
Kontakta: [email protected]

Vi i Film och skräpmatsgruppen vill också passa på att förgylla filmkvällarna med lagad mat och fika. Maten som serveras kommer till största del att vara vegansk med fokus på opretentiösa men oförglömliga smakupplevelser! Vår ambition är att tillaga maten av råvaror som vi själva fyndat i mataffärernas containrar. Dumpster diving är ett miljömedvetet sätt att ta hand om redan producerade råvaror som urskillningslöst har kastats, vilket är för oss en given protest i masskonsumtionens och miljöförstöringens tidevarv. Mat ska ätas, inte kastas!