Hjältar & Jävlar

maj

I år på 1 maj tänkte vi köra en utställning som både hissar och dissar. Tanken är att med er hjälp fylla Cyklopen med hjältar att hylla och jävlar att dissa. Vem vill du hylla på 1a maj? Kanske har du en mormor som var med och kämpade för kvinnors rösträtt. Eller en pappa som var Spanien-frivillig. Om det finns en särskild person du tycker bör hyllas, känd eller okänd, skicka oss en bild på denne och en kort text om vad personen gjort. Och apropå Brands 1-maj nummer som handlar om skuld så frågar vi er också: Är det någon ni vill anklaga, skuldbelägga eller dissa? Kanske din granne som klottrade hakkors på bänken utanför. Eller din korrupta lokala politiker som sitter i riskkapitalistens ficka. Skicka dina förslag till [email protected]. Ange 1a maj-utställning på ämnesraden. Senast söndag 26/4 vill vi ha era bidrag.
Hylla den som hyllas bör, nu kör vi!