Onsdagspub med nyheter från Tjeckien

Idag är det onsdag vilket i vanlig ordning betyder onsdagspub, vilket i sin tur betyder nice häng, billigt vegokäk och allt det där. Bra väder är det också. Kl 17 – 22 minst.
abc onsdagspub

Dessutom: För 4 veckor sedan slog polisen hårt mot den anarkistiska och anti-auktoritära rörelsen i Tjeckien. I flera städer gjorde polisen räder i folks lägenheter och i ett socialt center. Ca 30 pers blev direkt påverkade varav tre av dem fortfarande hålls häktade- för ”terrorbrott” de inte har begått, men andra riskerar också straff för ”hot mot demokratin”.
För de som är intresserade hålls en kort presentation om i samband med kvällspuben på onsdag. Samt ev. diskussion om situationen, konsekvenserna, vad vi kan lära oss av detta och strategier/solidaritet både i och utanför Tjeckien.

Mer info här: http://anarchistnews.org/content/czech-republic-operation-phoenix-results-3-anarchists-custody