Onsdagspub 19/8: Migrantläger i Grekland

grekland

Onsdagspuben 19/8 arrangeras av Allt åt Alla. I Grekland finns stora migrantläger som är helt stängda för insyn och dit ingen utomstående släpps in. När Syriza kom till makten lovade de att stänga lägren inom 100 dagar, något som inte skett och troligen inte heller kommer att ske då pressen från EU är hård. Syriza släppte dock in ett filmteam i lägret vid Amygaleza som tilläts dokumentera de förhållanden som människor tvingas leva under när de kommer som migranter till Grekland och EU. En medlem i filmteamet kommer nu till Cyklopen för att berätta om förhållandena i Amygaleza-lägret och visar klipp från den kommande dokumentärfilmen.

Filmen visas kl 20.00

Arr: Allt Åt Alla Stockholm

Efter presentationen kommer det finnas möjlighet att ställa frågor till filmaren.

Dessutom vegkäk och bäst häng som alltid.