Ikväll fredag 6/11: AW på Cyklopen med Marble Mammoth, Manny Ribera & Planeten

Kl 18.00 – 23.00

mammut
Svensk hip hop och 70-talsosande rock på samma scen, samma kväll har visat sig vara ett vinnande koncept, så vi kör ett race igen den 6:e Nov mellan kl 18 och 23 Det blir Planeten och Marble Mammoth såklart men denna gång gästar stonerbandet Manny Ribera.
Matias Rankinen från Whoa.nu har kallat William O’Brien och Rasmus Öhman i PLANETEN för både ordtrollare och en osannolik, manisk, mekanisk och medryckande hiphopduo.
Marble Mammoth fortsätter i sin tur att fängsla publiken med psykadelisk rock och en jävla energi som får din kropp att vibrera, pulsera och explodera.
Manny Ribera är tung rock med knivskarpa låtar som både vet hur man tar en publik och en scen. Vi har sagt det förr, men detta får ni fan inte missa!!! Och en 20:a i dörren har ni råd med. Cash gäller, så även för det sjukt billiga drickat i baren. Vi ses! Gäster vänligen fyll i gästlistan på länken. Jättelätt – https://docs.google.com/forms/d/1qc7GFK … U/viewform

https://www.facebook.com/events/528796783953589/