Juntan: Graffiti o streetart studiecirkel för brudar, transpersoner & queers

juntan

Streetart tema & inne mys 29/11

Nu kommer kylan på riktigt och vi kryper upp på övervåningen och skissar. Den här gången tänkte vi fokusera lite extra på gatukonst. Vi kommer att visa film med lite peppiga exempel, tar med tips och böcker, glitter, fixar material till stenciler och pärlplattor. Vi kommer också ha långbord med en lång gemensam teckning för att sen testa på att få ihop våra teckningar bredvid varandra. Det går såklart också bra att måla ute på väggen, containern eller sophuset men månadens junta har fokus på skiss och streetart pyssel.

Fika och matiga mackor kommer finnas att köpa till en billig peng som vanligt, ta med cash!

Om Juntan: Vi träffas för att skissa, måla och prata om graffiti och gatukonst samt bjuda in inspirerande människor för samtal. Inga förkunskaper krävs och det är ingen åldersgräns. Graffjunta för både nya och gamla målare, vi peppar och lär varandra. Studiecirkeln skapar vi tillsammans. Vi vill ha en trygg öppen plats med ett skapande klimat där vi använder positiv konstruktiv feedback.

Tid: Sista söndagen varje månad kl. 16.00-19.00

Nästa träff: söndagen den 29 November.

Anmäl ert intresse genom att maila för och efternamn till: [email protected]

Studiecirkeln är genom NBV och är alkohol och drogfri. Det är kostnadsfritt.

På varje träff: kommer det finnas graffiti och street art-böcker/ tidningar, färg, tuschpennor, fine liner, blyertspennor, sudd och papper. Om det är något annat material du vill använda så tag med det.

Välkomna!!