20/1: Onsdagspub med gubbrock

På onsdagsdubben den här veckan blir det Paneng-curry marinerat sojakött och thai-inspirerad gryta med ris. Allt naturligtvis väldigt veganskt!

Är det någon som vill lira plattor är det bara att höra av sig till Cyklopen, annars bjuder Johnni på rythm ´n´ blues och gubbrock.

 

SWE
Varje vecka mitt i veckan är det onsdag och då finns det en självklarhet på Cyklopen, nämligen onsdagspuben. Tills döden skiljer oss åt.

Vissa onsdagar har gästDJ´s, eller någonting annat speciellt, medan andra har öppen sladd, det vill säga att folk själv får plugga in sina musikspelare. Vad som alltid är likadant är att det alltid är på onsdagar, alltid öppnar 17.00 och kör till minst kl 22 (ofta längre). Och det finns alltid något vegetariskt/veganskt käk billigt.

VÄLKOMNA!

ENG
Every Wednesday at Cyklopen is the Wednesday pub, until death do us apart.

Exactly what that means varies; sometimes there is live music, sometimes a DJ or open cord for you to play your music through. There is always cheap vegetarian/vegan food, we always open at 5 pm and go on to at least 10 pm and you are always most welcome!

Ny-onsdagspub