Cyklopen vill hänga 2016

cyklopen vill hänga2 web

 

 

Nu i början av det nya året brukar det alltid vara lite lugnare. De frivilliga Cykloperna är utarbetade, folk är fattiga och det händer inte så mycket. Men vad är det som säger att det måste vara så? Du kanske ska styra upp något på Cyklopen? Eller helt enkelt bli aktiv Cyklopare? Vill man ha något gjort får man ofta göra det själv. Låt 2016 bli året då du verkligen blev en del av Stockholms enda självstyrda fria kulturhus.

Vi söker dig, jepp just dig!

Inga förkunskaper krävs.

Hör av dig, maila [email protected]

Vi som gör vårt bästa att hålla igång huset är den ideella föreningen Kulturkampanjen. Vi har ca 15 aktiva medlemmar. Vi behöver vara många fler för att huset ska kunna vara öppet oftare och driva ännu mera kultur! På grund av skolor, tidsbrist, barnafödande mm behöver vi nu dessutom extra mycket nya peppade medlemmar som ser till att huset hålls igång. Att vara medlem i Kulturkampanjen innebär bland annat att du ansvarar för olika arrangemang och är med i olika grupper som driver det de brinner för.

Grupper som finns idag är:

One Eyed Punks–>arrar punkspelningar, [email protected] är deras mailadress

Biblioteksgruppen–> driver biblioteket, mailadressen till dom är [email protected], och de har även en egen FB-sida, kolla in HÄR

Trädgårdsgruppen–> planerar och odlar i & runt huset

Fastighetsgruppen–> sköter småfix såsom laga saker, dra sladdar, bygga  mm..

Mediagruppen–> fixar alltifrån flyers, fanzine, sköter Facebook, twitter och hemsida + infomailen,[email protected] är den

Bokningsansvarig–> svarar på alla bokningsförfrågningar, [email protected] är mailadressen

Ljudgruppen–> drar sladdar och fixar med ljudet så det låter som det ska

Ekonomiansvarig–> håller koll på föreningens ekonomi

Marknadsgruppen –>arrangerar marknader varje årstid. De tar gärna emot frivilliga. [email protected] är mailadressen.

Kanske har du en idé på en grupp som borde finnas? Kanske vill du driva barnaktiviteter, sambakvällar, dansuppvisningar? Kom med dina idéer! Kanske du kan även joina någon av de existerande grupperna. Vad du än vill, kontakta oss!!

Kulturkampanjen håller öppna stormöten där du, om du är nyfiken och funderar på om du vill engagera dig i husets drift är välkommen att delta. Vi behöver mer engagerade grupper och visioner för diverse intressen, det är ju liksom ett kulturhus. Ett självförvaltat & frihetligt sådant, vilket innebär att just DU kan göra detta möjligt.

Vill du veta när nästa möte är fråga någon av oss i föreningen när huset e öppet eller maila till: [email protected]

940816_1313628258662800_9059275875672023479_n