17/2: Onsdagspub special – Foto & live musik

ons pub special

Onsdagar är ju väldigt speciella för då är det pub på Cyklopen! Ibland blir de lite extra speciella. Som denna onsdag i februari som bjuder på vernissage och livemusik.

Fotografen Caique Silverio är äntligen här med utställningen ”Solito”. Solito betyder ”normalt/vanligt”. Bildserierna som är med kan väcka starka känslor och reaktioner, men i grunden lever de bara upp till sitt namn, och inget mer.

Caique Silverio är en 20-åring studerande fotograf. Med ursprung från Brasilien och en lång period i Stockholm har han nyligen börjat studera Fotografi i Yrkeshögskolan i Göteborg. Han är fotograf och konstnär inom HBTQ-aktivism och även feminism och och jämlikhetsfrågor.
Instagram – https://www.instagram.com/caiquesilverios/
http://www.facebook.com/silveriosphotography

Förutom fotografier erbjuder vi live-uppträdanden och en härlig kväll utan heteronormativ stämning. alla vet vad CYKLOPEN innebär.

LIVE
JXNATAN – I somras släppte JXNATAN sin första singel ”Tusen Blickar” som handlar om hur det kan kännas att gå på stan med sin älskade i handen. JXNATANs musik ger utlopp för en förvirring och aggression emot identitet, sociala regler och samhället.
https://soundcloud.com/jxnatan

Matilda Mattsvåg – Matilda Mattsvåg är en lovade sångerska och låtskrivare som med sin ljuva röst smälter allas hjärtan. Trots sin unga ålder kan en tro att hon har vart med i branschen sedan flera årtionden tillbaka. Se till att ha en nära vän till hans när du lyssnar till Matilda Mattsvåg’s fantastiska låtar, för kärleken kommer att flöda.
https://play.spotify.com/album/7A0i2dyM2GUNW1jTFO528q?play=true&utm_source=open.spotify.com&utm_medium=open

DJ George III – Kvällen blir garanterat värd när DJ George III står bakom DJ-båset. Är du extra snäll eller bjuder på en öl så kanske du får påverka nästa låtval.
https://soundcloud.com/kingofengland