13/2: Stödfest för fängslade antifascister

klasskrig

 

♀✭✭KLUBB KLASSKRIG – TILLSAMMANS AVVÄPNAR VI REPRESSIONEN!✭✭♀

Lördag 13/2
Kl. 21:00 – 03:00
100 kr
18 år

SD:s politik har med tiden allt mer annamats utav många partier i regering och riksdag samtidigt som SD fortsätter att agera murbräcka för att flytta politiken längre och längre högerut. Nu senast i helgen fick vi se en fascistisk lynchmobb dra fram på Stockholms gator och attackera folk med utländskt utseende.

Samtidigt ser polisen mellan fingrarna på fascisternas attacker. Medan media beskriver den fascistiska lynchmobben som ett ungdomsgäng eller invandringskritiska demonstranter. Så har polisen skruvat upp repressionen rejält mot antifascister.

Flertalet antirasister sitter idag i fängelse och flera har blivit dömda till fängelse och kommer även de snart att sitta av tid. Vi kan inte sitta av tiden åt varandra men vi kan hjälpas åt att betala dom höga böter som har tilldömts flera antifascister.
Så kom och häng en kväll med oss och supporta våra kamrater!

 

♀✭✭✭LIVE✭✭✭♀
-Henry Bowers med DJ Lo Kut (Kafkaotiska Inspelningar)
-Ras Daniel med Deejay Rankin

♀✭✭✭DJ:s ✭✭✭♀
-Jezz
-Nay-J
-Max Peezay
-Meerkat Recordings Allstars (Gavana & aimnbreak)
-Tjackie Shaun

♀✭✭✭Visuals/VFX✭✭✭♀
Tjackie Shaun (Femtastic, FAM)

Inträde: 100kr

✭HENRY BOWERS✭
Nils Jansson, mer känd som Henry Bowers eller Kung Henry, är en artist från Uppsala med hiphop-, reggae- och ragga-influerad musik. Ofta gör han sin musik tillsammans med Dj Lo-Kut och den banjospelande Farbror Ribba. Henry Bowers uppträder ofta som estradpoet och battlerappare. Henry började skriva raptexter redan som tioåring och har genom sin långa karriär blivit ett av Sveriges största namn inom hiphop, i Sverige såväl som internationellt.

✭RAS DANIEL✭

✭TJACKIE SHAUN✭
Jaqueline Shabo, AKA Tjackie Shaun, är en mångfacetterad kreatör och konstnär. Bara under denna kväll så gör hon både visuals och bjuder upp till dans från skivspelarna. Tidigare har hon varit med och startat och drivit det kvinnliga kulturkollektivet Femtastic och är en utav två masterminds bakom utbytesprojektet ”FAM”. Hon är en rutinerad DJ/VJ och prisbelönad klubbarrangör. Förvänta er spexiga videoverk och skön musik från denna dam!

Antifascism är självförsvar!
Inte en gata, inte ett kvarter, inte en millimeter åt fascisterna.
Frige alla fängslade antifascister!
#friakungsan15
#freejoel