Onsdagspuben ikväll 6/7

farts2

♥ ♥ ♥ Cyklopens onsdagspub återkommer varje vecka och är ett försök att skapa plats för relationer och kulturupplevelser bortanför megaeventets bottenfrusna glädjeförsök och ansträgningar att sätta Stockholm på kartan. De är dessutom alltid gratis. Denna onsdag gör vi det extra fint med liveband, djs och god mat. ♥ ♥ ♥

HÖGDALEN, STOCKHOLM, 6 JULI
Stockholm är en sommarstad utan jämförelse och Högdalen är inte bokstavligen hjärtat omgiven av stans glittrande vattenlandskap. Stockholm är också en kulturell och folklig utgångspunkt i Sverige och Skandinavien, en stad som likt många i världen förtjänar många lokala musikfester. Med mat och dryck och umgänge i urban miljö njuter Ni av staden, sommaren, konsten och musiken – Stockholm Music & Farts är här. På Högdalen 6 juli står starka musikaliska artistskap och ett initierat konstprogram i centrum.

DJUR
Man får ta med dig djur in på (eller ut från) Stockholm Music & Farts.

AFFISCHERING OCH FÖRSÄLJNING
Man får affischera och på annat sätt marknadsföra sin eller annans verksamhet utan tillstånd. Följer man inte detta kan det inte leda till böter.

PLANKNING
Inga plankare avvisas och polisanmäls. Plankning bör aldrig leda till åtal och böter.

TIPS: DRICK MYCKET VATTEN OCH GLÖM INTE ATT ÄTA!
Det är jätteviktigt att dricka mycket vatten, särskilt när det är varmt och solen är framme. Ibland kan det också vara lätt att glömma bort att känna efter ifall man är hungrig. Se till att äta och drick ordentligt. (Vi har därför tagit ansvar för detta och serverar mat som alla har råd med. Självklart är den också vegetarisk)

FUNKTIONÄR
Välkommen, nu kan du ansöka som funktionär för Stockholm Music & Farts 2016!
Att vara funktionär är både roligt och givande. Du kommer att möta massor av nya människor och du får chansen att uppleva festival på ett annorlunda sätt. Att vara funktionär kommer ge dig många goda minnen (för livet!), konsertupplevelser, nya vänner och möjligheter att lära dig en rad nya saker och erfarenheter för livet. Vi förutsätter att du som funktionär tar ditt deltagande på lika stort allvar som vilken annan ARBETSGIVARE som helst. Och vi vill att vårt samarbete bygger på ÄRLIGHET, förmåga att agera PROFESSIONELLT och självklart att få möjlighet göra något BRA för ANDRA.
Som funktionär hjälper man till antingen innan, under eller efter festivalen. Perioden att kunna hjälpa till som funktionär sträcker sig mellan den [mer info inom kort] juli och den [mer info inom kort] juli i år. Du kommer själv kunna välja vilka pass du vill vara delaktig i redan i ansökan.
För att få arbeta som funktionär på Stockholm Music & Farts 2016 måste man vara minst 18 år fyllda. Tänk på att vi inte tillhandahåller någon camping och på så vis tyvärr inte har någon funktionärs-camping.
Vill du hjälpa till på årets festival? kontakta de funktionärsansvariga på [email protected]