Cyklopen fyller tre!

3oz8xteIcrfC3QVf6U

Den 21 september 2013 invigdes Cyklopen.
Nu fyller vi tre år.
Det har gått fort. Det har varit hektiskt. Det har varit tungt och slitsamt och det har varit fullständigt fantastiskt.
Cyklopen är ett kulturhus. Under de år som gått har vi blivit ett nav för icke-kommersiellt kulturutövande. Hos oss arrangeras spelningar, poesiaftnar, dansföreställningar och konstutställningar.
Cyklopen är också ett solidaritetshus. Vi har deltagit i den rörelse som växte fram för att hjälpa de medmänniskor som flydde undan krigen i Syrien och Afghanistan. Vi har varit en arena där EU-migranter kunnat delta i svenskundervisning och slippa den underordning som automatiskt drabbar den som tvingas tigga för sin försörjning. Cyklopen är också en plats för dig, mig, din mamma, våra grannar, tanten med hunden och kidsen i centrum. Vi har barnverksamhet, loppmarknader, veganbruncher och avslappnat häng bortom konsumtionshetsen. Det frö som skulle komma att bli Cyklopen föddes redan 2003 när en grupp aktivister beslutade sig att kämpa för ett självförvaltat och frihetligt kulturhus.

Sedan dess har mycket hänt. Mycket hemskt. Mycket vackert. Människor har kommit och människor har gått. Projektet har vuxit och projektet har mognat. Men en sak är sig alltjämt lik – vi anordnar fortfarande fantastiska fester.

 Tre år har gått. Äventyret har bara börjat. Kom och fira med oss.

17 september 2016

Kl 14.00 – 02.00

Fest, föreläsningar, barnlek, workshops, DJ´s, livemusik, pyssel, mat, fika

Familjevänligt och frivillig inträde fram till kl 19.00
18 år och 50 kr inträde efter kl 19.00

Föranmäl dig till kvällen (dagtid behöver du inte anmäla till):

http://haffla.com/form/37e3f-cyklopen-3-ar

cyklopen 3 år affisch a3