Onsdagspub 24/8 – sommarens sista dagar.

Onsdagspub tills vi dör! Sommarens sista dagar är nu. Till dem serverar vi på onsdagens pub både sangria och kalimotxo till de som vill ha det. Till den hungrige kommer det finnas en jävligt vitlöksförbannad champinjonspasta till förnämligt pris. Till det kommer hippiedödande musik spelas från öppen sladd rakt ut i världsrymden.

Ny-onsdagspub

SWE
Varje vecka mitt i veckan är det onsdag och då finns det en självklarhet på Cyklopen, nämligen onsdagspuben. Tills döden skiljer oss åt.

Vissa onsdagar har gästDJ´s, eller någonting annat speciellt, medan andra har öppen sladd, det vill säga att folk själv får plugga in sina musikspelare. Vad som alltid är likadant är att det alltid är på onsdagar, alltid öppnar 18.00 och kör till minst kl 22 (ofta längre). Och det finns alltid något vegetariskt/veganskt käk billigt.

VÄLKOMNA!

ENG
Every Wednesday at Cyklopen is the Wednesday pub, until death do us apart.

Exactly what that means varies; sometimes there is live music, sometimes a DJ or open cord for you to play your music through. There is always cheap vegetarian/vegan food, we always open at 5 pm and go on to at least 10 pm and you are always most welcome!