11/3: Film: Antifascisterna / Konsert: Max Perkele

Vi har fått äran att boka både Max Perkeles releasefest för hans nya skiva och dokumentärfilmen Antifascisterna på Cyklopen 11 mars. Kom se filmen, drick och förfesta innan spelningen. Alla intäkter under kvällen går oavkortat till antifascistiskt arbete i Stockholm!

Mer om filmen läser du här:
https://www.facebook.com/theantifascists/

Teaser: https://youtu.be/Jd4Wd56q6Ag

OM FILMEN:
Ett lågintensivt krig utkämpas på Europas gator och udden riktas mot fascismen. Få en unik inblick i en annars sluten värld och möt de aktivister i Grekland och Sverige som kallar sig antifascister.

2013 attackerar beväpnade nazister en antirasistisk demonstration i Kärrtorp där flera skadas. I Grekland blir nazistpartiet Gyllene gryning tredje störst i valet och i Malmö hamnar aktivisten Showan Shattak i koma efter en brutal knivattack av personer ur samma rörelse.

Detta är ett porträtt av en rörelse som vägrar betraktas som offer. Vi får höra ett flertal olika nyckelpersoner i den antifascistiska rörelsen som berättar om sin syn på radikal politisk organisering mot högerextrema och även om deras egen militans och våldsanvändning.

Medverkande i filmen:
Kajsa Ekis Ekman
Showan Shattak
Athena Farrokzhad
Joel Bjurströmer Almgren
Spyros Marchetos

50 kr för filmen 100 för både film och spelning