14/10: Klubb Klasskrig cyklar till Bahamas

KLUBB KLASSKRIG DRAR TILL BAHAMAS!

Sommaren är slut och hösten har officiellt börjat. Men vi deppar inte för det för det finns grejer att fira! Segern över NMR i Göteborg är ett exempel. Med en enormt lyckad antifascistisk organisering och lite hjälp från nazistiska clowner i svarta dräkter som verkar gått under parollerna “Från Ica till Ica sen ger vi vika!” och “Sväng vänster vid ICA!” så blev Göteborg en total seger för oss antifascister!

Det här är värt att fira och därför har vi bestämt att vi tar våra cyklar och cyklar till Bahamas och vi vill att alla följer med (som vanligt ligger Bahamas i Högdalen på Cyklopen)!

Vi inleder kvällen med att kolla på filmen “dom kallar oss mods” samtidigt som vi sörplar på paraplydrinkar. Efter filmen så har vi har fixat en riktigt fet lineup som kommer få dig att vilja dansa hela natten! Så ta med dig en kompis så glömmer vi höstregn och mörker för en kväll. Dessutom så går pengarna till fortsatt antifascistiskt arbete samt till insamlingen för städaren som fick benen avsprängda av nazisterna i NMR (vill du veta mer om insamlingen så hittar du länken här: https://www.facebook.com/Vi-ställer-upp-för-städaren-i-Gbg-efter-bombattentatet-201098780429748/).

Facebook: https://www.facebook.com/events/685525571646137

Vi ses på Bahamas!

19.30 – 21.00: Film “Dom kallar oss mods”

21.00 – 03.00: FÄZT!!

Rocco Rosso
Dilan
Håkan Momenth
Hagsätramannen
Quetzala
Big Belly Sound
Nasty Nate
Sister Justice
Hasan Ramic