24/1: Frågesportspub med Hyllans Hönor & Buchts vänner

Hyllans Hönor och Buchts vänner kör onsdagspub den 24/1. Kom och upplev frågesport med Hyllans Hönor – nu som en del av Cyklopens onsdagspub! Hyllans hörnor står för underhållningen och Buchts vänner lagar maten.
Veganmaten som kommer att finnas att köpa är följande: 1:Pizza-fries – Pommes frites med pepperoni, marinarasås och ostsås. 2:Chipotle & lime fries – Chilikryddade pommes frites med Oumph!, lime och korianderaioli. 3: Mac n Cheese (jalapeno) poppers – Mac n cheese, jalapeno med marinarasås
Dryck (alkohlfritt): 1:Lime, ginger & chili – Som en kolsyrad lemonad med lite chili-sting, 2:Tranbärstonic – Tonic spetsad med tranbärskompott 3:Gingerbeer och olika sorters alkoholfri öl. Länk till event på facebook: https://www.facebook.com/events/367288527016260/

24/1 kl 18.00 – 23.00