28/3: Staketskisspub

Staketskisspub 28 mars från 18:00

Nu börjar det bli vår och suget efter att bygga alla nya grejer vi har fått bygglov för börjar sätta i! Därför bjuder vi in till skisspub så förutom mat och dryck för en billig peng så kommer det finnas papper och pennor för att låta kreativiteten flöda. Staden kräver att vi ska bygga ett staket runt vår nya tomt innan året är slut men har lovat att ha en dialog med oss om den exakta utformningen av av hur det ska se ut. Därför vill vi komma med så kreativa och roliga förslag att de inte vill säga nej, en inramning som blir kul att bygga.

Därför börjar vi med att ses på puben den 28 mars och spåna på hur vi vill att staket ska se ut. Och varför inte peppa inför byggsommaren då vi förhoppningsvis kommer göra fler saker än att bygga staket. Välkommna