Äntligen marknad

Lördag 12 maj är det dags för marknaden som först hette vårmarknad, men nu blev det sommar istället men det är lika bra det. Det lovas strålande solsken och varmt! Alla bord Cyklopen äger har i princip bokats och massor med folk kommer ta med egna bord och stå utanför. Det kommer säljas hantverk i form av keramik, prints med illustrationer, loppisgrejer såklart, stora mängder fika (vad sägs om Cyklopens egna göttbullemackor med rödbetssallad t.ex), det kommer en foodtruck, en vegansk foodbike, en tatuerare och mycket annat. Klockan 12 öppnar vi för allmänheten (ni med bord kommer tidigare) och vi kör till kl 16. Parkering finns på andra sidan vägen vid skateparken och ta med kontanter. Vi ses imorgon!

Om ni inte varit på Cyklopen innan så klicka på fliken Hitta till oss här ovan så finns det hjälp