30/6: Sugar Shack & Diskōmagiskt | Cyklopens Byggfest

30 juni kl 15.00 – 1 juli kl 02.00

Sugar Shack & Diskōmagiskt bjuder in er alla till en heldag med grill, dans, gemytligt umgänge, solidarisk atmosfär och musik i alla dess former. 

Vi är ett gäng skiv-vändare som tänkte ställa till med fest på Kulturhusets Cyklopens baksida, lördag den 30 juni. Anledningen till detta (förutom att det är jävligt kul med bra musik och gott sällskap) är att Cyklopen som fått permanent bygglov ska börja bygga i början av juli. Det ska först till ett växthus, komposterings-station och ett obligatoriskt staket runt hela området (det sistnämda är ett krav från Stockholms stad). Detta är ett 100% ideellt arrengemang och pengarna kommer gå till Cyklopens byggfond. om ni vill vara med och bidra till att fria kulturhus ska blomstra, slut upp med oss och gör detta till sommarens finaste dag. 

Från 15.00-22.00 kommer Sugar Shack med vänner hålla er sysselsatta på baksidan med grillade veganburgare, dryck, soul, funk, RnB, tidig dancehall, boss reggae, rocksteady, powerpop, punk, dubbig disco och allt där imellan. Barnvänligt i en vuxen miljö.

Kl 22.00 kliver vi in i Cyklopens hjärta där gänget från Diskōmagiskt tar över taktpinnen. Folket i denna grupp brinner för allt som är disco. En magisk afton utlovas där man hela tiden utmanas att inte stå stilla. Detta är det första arret för gruppen men folket bakom har många År bakom spelarna. 2 dansgolv inomhus med en värm, fluffig känsla som sent kommer lämna er.
Mer info kommer.. ✊

UTOMHUS
Djs 15.00 22.00 (resp. speltider är ej satta)
EMMA & VILLE
Emma och Ville kör ett par sett av tidig reggae och rocksteady samt punk/powerpop pärlor från världens många olika hörn.

RADICAL RYTHM REVUE
Johan Apel Röstlund från klubben Radical Rhythm Revue vänder sedan många år regelbundet skivor på flera håll runt om i Stockholm. Fokus ligger för det mesta på det absolut bästa ur den jamaicanska musikhistorien från tidig ska till rocksteady, dub och gammal dancehall.

MALIN STENBÄCK
Hon kommer få edra höfter att skaka med hjälp av RnB, northern soul, freakbeat , garage, ja you namn it.

SUGAR SHACK
Kaspar, Ivan och Zeke hittar tillbaks bakom spelarna på cyklopens baksida och lirar som vanligt snöig soul, smutsig funk, rare grooves, hip hop, 70s reggae

DISCOTECA CYKLOPIA
Cyklopens egna disco-gäng (-Zeke) Samira Pedram, Johan och Manù bidrar med deras mest flummiga vinyllpärlor. New-wave, dub-disco, lo-FI-hi-FI

INOMHUS
DJs 22.00-02.00

TBA